Pandhy's szőrtelenítő cukorpaszta

Ideje másként gondolkozni a depilációról!

A szépítő cukor:  nem csak hizlal és rontja a fogakat, hanem varázslatos és természetes anyaga a szépségápolásnak.

  1. A PANDHY'S szőrtelenítő cukorpaszta, Kleopátra aranyának, az évszázadok óta ismert és használt cukorfőzetnek a modernizált változata.  A mai modern kozmetikákban nélkülözhetetlenné vált a korszerű cukorpaszta használata. Minden testtájra alkalmas, de különösen az érzékeny területekre ajánlom, mint pl: bajusz, bikini, hónalj.

  2. Bármennyiszer vissza lehet menni ugyanarra a bőrfelületre, hogy a szőrszálakat maradéktalanul eltávolítsuk hámsérülés nélkül. A cukorpasztás szőrtelenítéssel kevésbé fájdalmas a szőrtelenítés, emellett a cukor ápolja, selymessé és puhává varázsolja a bőrt.

  3. A Pandhy’s szőrtelenítő cukorpasztát alacsony hőfokon melegítjük, továbbiakban a kezünk melegével tartjuk szinten, ezért elkerülhető a nem kívánt égési sérülés.

  4. A hagyományos gyantánál nem volt lehetőségünk 2-3 mm-es nagyságú szőrszálakat eltávolítani, mivel nem tudta tökéletesen kihúzni a szálakat.A cukorpasztának ez is egy nagy előnye, hogy nem kell megvárni, amíg megnő a szőr, valamint tartósabb is a szőrtelenítés, mert a rövid szőrszál biztos, hogy anagén (növekedési) fázisban van, és ilyenkor tudjuk a leghatékonyabban végezni a szőrtelenítést.

  5. Kicsit eltér a használata a fenyőgyantától, mivel ezt a szőr növekedésével ellentétes irányba kell felhordani, jól bemasszírozzuk a bőrbe, majd a szőr növekedésével azonos irányba tépjük ki. Pont fordított módszer, így a szőrszálak nem törnek bele a szőrtüszőbe, nem lesz szőrtüszőgyulladás.

  6. Vízzel eltávolítható a felesleges cukor maradvány a bőrről, nincs kellemetlen „ragadós” érzés. Allergiát, érzékenységet abszolút nem okoz, mivel természetes összetevőkből áll, cukorból és vízből.

  7. A cukorpaszta higiénikus. A cukor maga egy természetes tartósítószer, nem engedi a pasztában semmilyen baktérium megtelepedését

 

Figyelem! 
Az intim szőrtelenítés szolgáltatásomat, kizárólag hölgy vendégek részére tudom biztosítani. 

1148. Budapest, Adria sétány 6/B. (Üzlet - fsz.)
Minden jog fenntartva! Kozmetikusszalon.hu © 2019