Rólam

 

Barabás Fanni (Józsa Fanni) vagyok,

 Kozmetikus és Professzionális Szempilla Stylist.

A munkám szerelmese vagyok, vendégeimet folyamatosan megújuló szolgáltatásokkal várom. Munkámban a legfontosabb a minőség, a precizitás, a lelkiismeretesség és a nyugodt légkör. Rendszeresen részt veszek a hazai BEAUTY HUNGARY szakmai rendezvényeken, tanfolyamokon, konferenciákon, így követem a kozmetikus és szempillás szakma folyamatosan fejlődő világát, ezáltal mindig a vendégnek legmegfelelőbb és legkorszerűbb készítményeket, eljárásokat használom. Számomra fontos az, hogy a Vendég elégedetten távozzon és legközelebb is engem válasszon. :)

Minősítéseim, képzéseim:

  • 2008-ban kezdtem el a Kozmetikus szakma elsajátítását, 2 éves képzésen vettem részt a Szépmíves Szakképző Iskolában. (elmélet+gyakorlat)
  • 2009-ben elvégeztem egy fülbelövő tanfolyamot a Studex-nél.
  • 2011-ben sajátítottam el az Xtreme Lashes klasszikus szempilla hosszabbítást (anno 3D), mely 2 napos teljes körű tanfolyam volt, és a 4rétegű Orvosi pellinget a Royal Clinics-ben.
  • 2012-ben elvégeztem egy klasszikus szempilla (anno 3D) tanfolyamot az Elite Cosmetix LuXLash cégnél.
  • 2013 Februárban levizsgáztam Pandhy's cukorpasztás szőrtelenítésből és bevezettem a kozmetikába a gyémántfejes mikrodermabráziót (csiszolás).
  • 2014 Februárban részt vettem a Volume Lashes mester kurzuson a Szempilla Akadémián, ahol az extra dúsító Russian Volume technikát sajátítottam el. (egyesével akár 6 műszempilla felhelyezése 1 saját szempillára)
  • 2015 Februárban tovább képeztem magam Tarján Viktória magánoktatásán, ahol az egy „csipeszlevételes” tincses technikát megtanultam. Innentől „gyerekjáték” a tincs alkotás :) Még ebben az évben, Szeptemberben részt vettem Prágában a League of LashMasters nemzetközi szempilla és szemöldök konferencián, ahol a legújabb trendekkel és sok új technikával ismerkedhettem meg. Emellett sok külföldi pillás hírességgel találkozhattam. (Pl.: Polina Glebonova, Irina Levchuk, Agnieszka Kwiatkowska)
  • 2016 Októberben részt vettem Tatiana Bilolovets tanfolyamán, ahol beavatott a Hollywood Volume rejtelmeibe és elsajátítottam a Mega /Hyper Volume technikát is.( 6-15D-ig.) Ebben az évben még részt vettem az Első Magyar Szempillaépítők Konferenciája és Tréningen. Sok okosságot tanultam ott is :)
  • 2017 januárban megnyitottam Zuglóban a saját Szalonomat, Adria Sétány 6/B-ben. <3

Munkámban a maximumra próbálok törekedni, ez az alapanyagokra is értendő. Professzionális minőségű anyagokkal dolgozom, folyamatosan tesztelem a legújabb termékeket. Figyelemmel követem a változásokat, újításokat, trendeket, hogy minden vendég kérésének eleget tudjak tenni. A vendégeknek megfelelő stylingot applikálok, ami egyénileg változik, ezt méret, hosszúság és íveltség váltakozásával tudom létrehozni, az esetleges arcformák/szemformák hibáit maximálisan ellensúlyozni lehet a megfelelő stylinggal (építési forma). Ha egy jól applikált szempilláról beszélünk, akkor a saját szempillánk semmilyen szinten nem roncsolódik, . Ezért nem csak alkalmakra, hanem állandó viseletre is maximálisan javaslom. A sminkelést ezután elfelejtheted, hiszen nem lesz rá szükséged, mert a műszempilla maga lesz az arcod és szemed „éks zere”.

Sokszor kapok olyan megszólítást, hogy: "Tudtok-e segíteni..?" vagy "Ti csináltok-e..?" - Én ebben a vállalkozásban egyedül vagyok, egy személyként. Viszont sajnálatosan nem egyszer láttam Facebook-on, hogy más kedves Lánykák megjelölték a Kozmetikus Szalont, mint munkahely. Én nem tudok róla, hogy alkalmaznám Őket, ezért NE DŐLJETEK BE Nekik! Ha kérdésetek van, Hozzám bizalommal fordulhattok, szívesen válaszolok mindenre.  :)

Bízom benne, hogy elnyertem a tetszésedet, és hogy hamarosan személyesen is megismerjük egymást. :)

Üdvözlettel: Barabás Fanni (Józsa Fanni)

Szempilla Stylist, Kozmetikus

1148. Budapest, Adria sétány 6/B. (Üzlet - fsz.)
Minden jog fenntartva! Kozmetikusszalon.hu © 2018