Volume Lashes - Extra dús szempilla hosszabbítás (3 D, 4 D, 5 D, 6 D műszempillák)

Mi a különbség a közismert 3D szempilla és a továbbfejlesztett 4D szempilla között?

  1. A szempilla hosszabbítás hazánkban az utóbbi években egyre inkább elterjedtebb lett, egyre több Nő viseli és szereti.A változást a szempilla szerkezetében, kialakításában és a súlyában lehetett látni. Az eddig ismert 3D szempilla szál nehezebb súlyú, sérülékenyebb, és tömörebb szál volt, míg a 4D szempilla a fejlesztéseknek köszönhetően sokkal kisebb súlyúrugalmasabbporózusabb, egyenetlenebb felületű szál (csak mikroszkopikus nagyításban lehet észrevenni), így a viselése szinte észrevehetetlen. Ennek köszönhetően a ragasztó stabilabbnagyobb felületen tud megkötni, ezzel növelve a tartósságát IDŐBEN.

  2. közismert 3D és 4D szempilla hosszabbítás fogalmát mindenki ismeri, miszerint 1 saját szempillára,1 szál műszempilla kerül.Dúsabb szempillákat eddig a duplázós technikával, (más néven 2D) tudtunk elérni, miszerint 1 saját szálra 2 műszempilla szál került felapplikálásra. Itt kétszer annyi szál került felhelyezésre (kb.250-350 szál), mint a klasszikus szettben.

  3. Az igazi áttörést Oroszország hozta meg, a fantasztikus Volume Lashes / Russian Volume technikával. A külföldön már ismert technika új dimenzióját mutatja meg a szempilla hosszabbításnak. Az új technika 2013-ban meghódította az USA-t és Európa nagy részét is. 2014-től pedig az országban az elsők között a Kozmetikus Szalonban is elérhető ez az új szolgáltatás!

Miért válasszak Volume Lashes műszempillát?

  1. Amit eddig ismertünk 3D/4D névenaz a Volume Lashes speciális technikában a Classic Lashes 1D, miszerint 1 saját szempillához 1 műszempilla kerül applikálásra. (1:1) -> 2016. márciustól nem applikálom!!

  2. Külföldi trendekkel lépést tartva, Magyarország is kezd meghonosodni a maximálisan luxuscikk kategóriába sorolandó Volume Lashes szempilla hosszabbítás, mely speciálisan könnyebbített súlyú pillákból áll, tapintása selymes hatású, viselése pedig lehelet könnyű.

  3. A fele vagy akár harmad súlyú pillákból egy saját pillára 2-3-4-5-6-7-8 szál ultra vékony és könnyített súlyú műszempilla kerül egy teljesen új technikával applikálásra, ez határozza meg a „D”-k számát. A pillák továbbra sem nehezítik el a saját szempillát, hiszen 3-6 műszempilla szál súlya megegyezik az eddig használt 1-2 műszempilla szál súlyával!
    (Tehát a klasszikus 3D szempilla hosszabbításkor a vendég mostantól 3 szál ultra könnyű műszempilla szálat kap egy természetes szempillára.  4D szempilla hosszabbításnál pedig 4 szál műszempilla kerül felapplikálásra minden természetes szálra.)Ahány műszempilla kerül applikálásra egy saját szempillára, annyi “D”-ről beszélünk. (pl. ha 5D szempillát szeretne a vendég, akkor 1 saját szempillára 5 műszempillát applikálok)

  4. Az új pillaszálak vastagsága a jelenleg Magyarországon forgalomban levő 0.15,- illetve a már divatjamúltnak számító 0.20-as, 0.25-ös vastagságú pillák helyett, teret hódítanak a 0.12, 0.10, 0.07, 0.06. 0.05, 0.03 vastagságú pillák. Az új technika segítségével akár ezres nagyságrendű műszempilla szál is felhelyezésre kerülhet! 

Legyél az elsők között, aki valódi VOLUMEN SZEMPILLÁT hord! (2D-3D-4D-5D-6D)

A feltüntetett árak luxus szolgáltatásnak minősülnek, amik magukba foglalják a 3-4 óráig tartó applikálási folyamatot, továbbá cc. 200-1100 szálig terjedő speciális pillaszálakat, illetve erre a technikára kifejlesztett ragasztót tartalmazza. (Érvényesek: 2D-3D-4D-5D-6D)

Vedd fel velem a kapcsolatot ha természetesen ható, dús pillákat szeretnél!

Elérhetőségeim

Helytelen, mások által készített 3000 forintos "ritkított-felrakás"

Sajnos vannak olyan szalonok, akik az árverseny miatt minőségileg is gyengébb szolgáltatást nyújtanak. Ellenben a precíz, szálanként applikált felrakással, ők a pillákon spórolnak, így készül az általam "ritkított-felrakásnak" nevezett munka. A képeken is jól látható, hogy csak minden 3-4. pillára kerül hosszabbítás, vagy összeragasztják a kliensek saját pilláit. Ez egyrészt nem természetes hatású, másrész nagyon kellemetlen, viszkető érzést vált ki a felrakást követő hetekben.

Mások által készített "Ritkított felrakás" eredménye

 Hibás   Hibás  Hibás

Más kozmetikusok azon spórolnak, hogy ritkásan, vagy a saját pillákat összeragasztva helyezi fel a 3D műszempillákat. Ez nem hat természetesen, és kellemetlen, viszkető érzést válthat ki!

Nézd meg munkáimat és döntsd el, hogy megéri-e a nálam nyújtott minőség az árát!

Referenciáim Árak

1148. Budapest, Adria sétány 6/B. (Üzlet - fsz.)
Minden jog fenntartva! Kozmetikusszalon.hu © 2019